Отказано IC ГМП от LCN | Название ГМП: «Зоонадзвичайний Стан» | 26.09.2025 18:00

Администрация никогда не пришлет Вам ссылку на авторизацию и не запросит Ваши данные для входа в игру.
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Pasha_Richelieu

Новичок
Пользователь
1758735346191.png

Назва ГМП: « Зоонадзвичайний Стан »
Дата і час: 26.09.2025, 18:00
Організатори: LCN
Учасники : Все желающие
Призовий фонд: 200.000$

Місце збору:

Предыстория: Авария на Шоссе

«Сьогодні вночі на Шоссе-1 виникла жахлива аварія. Фура, перевозившая ряд екзотичних домашніх питомців, перевернулась. Шість унікальних тварин розбіжалися по всьому штату. Вони напугані, і що з ними має свої особливості . — им угрожает небезпека!»

1. Этап: Распределение Заданий и Идентификация (10 хв )
Збір: Усі команди збираються в Центральному
привіют​
Жеребьевка: ГМ розподіляє між 6 командами інформаційні файли про 6 тварин.
Кожен файл містить ім’я тварини, його останнє місце проживання, відоме місце (район) і ключові особливості (страх або спосіб приманки).
Підготовка: У команді є 10 хвилин, щоб вибрати підходящий транспорт і снаряжение (риба, тихий автомобіль, еда і т.п., які вони можуть купити/взяти на базі) Жеребьевка Г.М. розподіляє між 6 командами інформаційні файли про 6 тварин. Кожен файл містить: ім’я тварини, його останнє відоме місце проживання (район) і ключові особливості (страх або спосіб приманки).

Підготовка: У команді є 10 хвилин, щоб вибрати підходящий транспорт і снаряжение (риба, тихий автомобіль, еда і т.п., які вони можуть купити/взяти на базі)
[ДОДАТИ]2757281[/ДОДАТИ]

Етап: Пошук і нейтралізація Страха (35 хвилин)​

Команди самостійно працюють над своїм питомцем, дотримуючись його єдиних вимог
Процес: Команда створення тварин (NPC, позначений ГМ), виконує RP-дії відповідно до особливостей і намагається транспортувати

3 Етап: Доставка і Відхід (20 хвилин)​

Транспортування: Команди везуть питомців у Центральний Приют . ГМ важливо слідити за дотриманням правил (швидкість, шум, транспорт).
Пойман/Потерян: Якщо команда нарушує правило, GM повідомляє, що тваринне вибухнуло/збіжало , і команда повинна встановити вихідну точку.
Перемога:
Переможець:
Команда, яка першою дає свого питомця в Приют, дотримуватись усіх його унікальних умов.
Фінал: GM підраховує, що всі тварини встигли спасти за 70 хвилин, і нагороджує кращі команди.

Заборонено:
1. Налаштувати правила проекту/сервера
2. Створити або змішати проведення GMP
3. Вийти за рамки ведення по RP
4. Використовувати Soundpad для поміх проведення GMP

5. Устранять учасників в процесі ГМП яким-небудь способом

помащь от администрации
Ім'я: a_c_cat_01
Хеш: 0x573201B8 2 скіни
Ім'я: a_c_chickenhawk
Хеш: 0xAAB71F62 1 скін
Ім'я: a_c_rabbit_01
Хеш: 0xDFB55C81 1 скін
Ім'я: a_c_pug
Хеш: 0x6D362854 1 скін

Ім'я: a_c_panther
Хеш: 0xE71D5E68 1 скін
DLC: Пограбування Кайо Періко​

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху